Tilauksen jättäminen

TILAAMINEN

Lomakkeella voit lähettää tilauksen tai tarjouspyynnön ja vastaamme siihen yleensä 3 arkipäivän sisällä. Ruuhkaisimpina aikoina vastauksessa voi mennä pidempään. Tilaukset tulee jättää viimeistään 7 arkipäivää ennen tarvetta. Isoimmissa tilauksissa, sekä sesonkiaikoina on hyvä olla ajoissa. 
Kuvailethan tilauksesi mahdollisimman tarkasti. Tilausvahvistus  ehtoineen ja maksutietoineen lähetetään aina sähköpostilla. 

Huom! Lähetettyäsi lomakkeen, kentät tyhjenevät automaattisesti, vastaamme jokaiselle henkilökohtaisesti, näin ollen automaattista vastausta ei tule.

Tilaus maksetaan aina ennakkoon tilisiirtona. Isommissa tilauksissa varausmaksu on vähintään 50%. Maksutapa: tilisiirto/käteinen//kortti-tai lähimaksu /lasku(yritykset).

NOUTO
- Arkisin sovitusti.
- Viikonlopun noutoaika leipomolta on aina Lauantaisin klo 10-11.00. Leipomon yhteystiedot löytätte 'Yhteistyö' välilehden alta.
- Voitte valita nouto optioksi myös noudon K-Market Lohikoskelta. Noutaa voitte tällöin oman aikataulun mukaan, kaupan aukioloaikojen puitteissa. Noutolisä on 3€ ja se maksetaan kaupan kassalle.

Sähköpostilla
Tekstiviestillä

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.