Panda

Hannan Kakut käyttää laadukkaita, Jyväskylässä valmistettuja, Pandan suklaita tuotteissaan. Pandan maukkaat tuotteet ovat aina saatavilla tuoreina ja pystymme osaltamme tukemaan paikallista tuotantoa. Jyväskylässä suklaata on valmistettu Pandan tehtaalla jo vuodesta 1925. Lisää tietoa ihanista suklaista ja muista tuotteista löydät klikkaamalla Pandan logoa.

K-Market Lohikoski

K-Market Lohikoski sijaitsee aivan leipomomme vieressä. Toimitamme kauppaan Maanantaisin ja Torstaisin makeita leivonnaisia ja Perjantaisin kuppikakkuja irtomyyntiin. Seuraathan SOMEssa vaihtuvia kuppikakku makuja viikottain. Voit myös valita tuotteesi noutopisteeksi K-Market Lohikosken. 


Wedding Garage

Hannan Kakut suosittelee kääntymään hääpukua ostaessa tai myydessä Wedding Garagen puoleen. Wedding Garage on kehopositiivinen, ekologinen ja laadukkaasti asiakkaita palveleva hääpukuliike Jyväskylän keskustassa. Liikkeestä löytää kymmeniä eri hääpukumerkkejä, asusteita ja koruja - kaikkea mitä morsian tarvitsee. Voit ostaa hääpuvun tai kierrättää siellä oman pukusi - ota yhteyttä ja varaa oma aikasi!


Varjola

Varjola on viehättävä matkailutila ihanissa koskimaisemissa Laukaassa. Varjolasta löydät puitteet monipuolisesti juhliin, virkistäytymiseen ja rentoutumiseen. Hannan Kakut toteuttaa yhteistyössä juhliinne erikoisemmat kakku toiveet.
Savutuvan Apaja

Savutuvan Apaja on ainutlaatuisessa miljöössä sijaitseva tilausravintola, jonka tunnelmallisissa tiloissa järjestetään juhlia ja tilaisuuksia ympäri vuoden.  Apajan lämminhenkinen henkilökunta suunnittelee ja toteuttaa kanssanne ikimuistoisen ihanat juhlat. Hannan Kakut toteuttaa yhteistyössä kauniit kakut ja muut herkut toimituksineen tälle upealle juhlapaikalle.


Arto Tapio Photography

Kun Hannan Kakut tarvitsee luottokuvaajaa on Arto Tapio Photography valinta. Arton vahva osaaminen näkyy niin studiossa, miljöössä, tuotekuvauksessa kuin koko päivän/juhlan ikuistamisessa. Klikkaa logoa niin pääset tutustumaan Arton portfolioon.Yhteistyö

Yrityksemme tekee mielellään yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Olisiko teillä joku idea? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Hannan Kakut Y-2764113-1
Betonitehtaantie 1
40320 JYVÄSKYLÄ
info(@)hannankakut.fi
045 78732227 (arkisin 9-15.00, lauantaisin klo 10-11.00)

Lauantaisin noutotunti 10-11.00 Leipomolta
Sunnuntaisin ja Maanantaisin olemme SULJETTU. (Maanantaisin noudoista sovittava erikseen)